Delovni čas: Ponedeljek – Petek (09:00 - 17:00). Sobote, Nedelje in praznike ZAPRTO !

Delovni čas

Zaprto še:

Delovni čas

Zaprto še:

Naroči paket za cenitev zlata

Naroči BREZPLAČEN paket za cenitev zlata

Garantirano najvišje odkupne cene zlata v Sloveniji:

8 kt - 333/1000 = 20,70 € za gram

14 kt - 585/1000 = 37,50 € za gram

18 kt - 750/1000 = 48,50 € za gram

20 kt - 833/1000 = 54,00 € za gram

21 kt - 900/1000 = 56,00 € za gram

22 kt - 916/1000 = 56,80 € za gram

zlatniki - 916,7/1000 = 59,10 € za gram

dukati - 986/1000 = 60,00 € za gram

24 kt - 999,9/1000 Lom = 65,50 € za gram

24 kt - 999,9/1000 = 67,50 € za gram

Kaj odkupujemo?

Odkup predmetov je vrjetno najbolj prijazna pot do gotovine!

Kaj odkupujemo
1.

Obiščite nas v naši poslovalnici

Obiščite nas v naši poslovalnici
2.

Vaše predmete brezplačno pregledamo

Vaše predmete brezplačno pregledamo
3.

Izplačilo v gotovini

Izplačilo v gotovini


V gotovinski odkup sprejemamo različne premičnine, različnih vrednosti. Glavno merilo odkupa je »vrednost« predmetov, saj nam »vrednost« predmetov predstavlja osnovo za pripravo ponudbe. Več kot je predmet »vreden«, višji znesek vam za odkup lahko ponudimo. Bolj kot je predmet likviden, več se zanj lahko ponudi. Obratno velja za predmete nižjih vrednosti in za predmete, ki so na trgu slabo likvidni. Odprodaja vaših predmetov pa ni nujno vaše slovo od njih, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju jih lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bodo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

 

Spodaj navajamo predmete, ki so pri nas najpogosteje predmet odkupa:

Zlato


Odkupujemo platino, srebro, ter naložbeno in lomljeno zlato v vseh stanjih in karatih. GARANTIRAMO odkupne cene, enake odkupnim cenam na našem spletnem kalkulatorju!

Odkupne cene zlata se določajo na podlagi borzne cene ki se določa dnevno (v kolikor gre za nakit), oz. se lahko spremeni tudi večkrat dnevno (v kolikor gre za naložbeno zlato). Odkupna cena zlata je odvisna od mase in čistine zlata. Po zakonu morajo biti vsi izdelki iz plemenitih kovin žigosani.


8 karatno zlato ima žig 333
9 karatno zlato ima žig 375
14 karatno zlato ima žig 585
18 karatno zlato ima žig 750
22 karatno zlato ima žig 916
24 karatno zlato ima žig 999,9 (Najpogosteje so to naložbeni kovanci, ploščice ali granulat ki jih ne smemo drgniti po lidijskem kamnu, te preverjamo po videzu in s tehtanjem.)


Več informacij o prodaji zlata

Ročne ure prestižnih blagovnih znamk


GARANTIRAN odkup ročnih ur, prestižnih blagovnih znamk. Izplačilo TAKOJ, v gotovini!

Odkupujemo le ure prestžnih blagovnih znamk, kot so: Rolex, Breitling, Hublot, Patek Philippe, Rado, Cartier, Omega, Tag Heuer, Chopard, ipd.

Garantiran odkup ročnih ur Rolex Garantiran odkup ročnih ur Patek Philippe Garantiran odkup ročnih ur Breitling Garantiran odkup ročnih ur Tag Heuer Garantiran odkup ročnih ur Omega Garantiran odkup ročnih ur Cartier Garantiran odkup ročnih ur Chopard Garantiran odkup ročnih ur Hublot Garantiran odkup ročnih ur Blancplain Garantiran odkup ročnih ur Ulysse Nardin Garantiran odkup ročnih ur Vacheron Constantin

V kolikor želite prodati svojo uro, nam pišite, nas pokličite, ali pa nas kar obiščite. Naš cenilec bo ocenil vrednost vaše ure in vam pripravil brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.

Postopek odkupa ur s takojšnjim gotovinskim izplačilom je pri nas izjemno preprost.

Naš cenilec bo ocenil vrednost vaše prestižne ure in vam pripravil brezplačno neobvezujočo informativno ponudbo za odkup. Odprodaja ure ni postopek, za katerega se odločite čez noč, česar se v Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana popolnoma zavedamo, zato smo vam v pomoč na vsakem koraku odločitve.

Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z zastavitvijo in odkupom prestižnih ročnih ur, je naša prednost v tem, da vam za vašo uro (ali več njih), lahko ponudimo pošteno odkupno ceno.

Jamčimo vam pošteno odkupno ceno !

* Odprodaja vaše ure pa ni nujno vaše slovo od nje, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju jo lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Diamanti


GARANTIRAN odkup diamantov vseh karatov, barv, čistosti in brusov. Izplačilo TAKOJ, v gotovini!

Razmišljate o prodaji svojega diamanta ? Ali ste svoj diamant že poizkušali prodati v zlatarni, oziroma pri draguljarju, kjer ste svoj diamant kupili ?


Razmišljate o prodaji svojega diamanta ?

Če ste si odgovorili pritrdilno, potem zagotovo veste, da praktično ni podjetja, osebe ali ustanove, ki bi bila pripravljena odkupiti vaš »rabljeni« diamant. Razlogov za tako slab interes je veliko, predvsem pa prevladuje dejstvo, da sodobni zlatarji in draguljarji svojih izdelkov, ki jih prodajajo ne izdelujejo več sami, temveč izdelke v veliki večini naročajo pri velikih mednarodnih draguljarskih hišah, od katerih nato dobijo že izdelane izdelke, ki jih nato kot »izdelek« le preprodajo.

Kam torej z »rabljenim« diamantom, ki ga imate vgrajenega v prstan, verižico, zapestnico, obesek, uhane ali kam drugam ?

V Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana d.o.o., se ukvarjamo tudi z odkupom »rabljenih« diamantov, ki jih stranke več ne potrebujejo. Diamante v veliki večini izvozimo in odprodamo tujim podjetjem, ki vaš »rabljeni« diamant reciklirajo in prilagodijo obliki nakita v katerega se nato diamant ponovno vgradi.

Odkup z gotovinskim izplačilom pa ni nujno slovo od vaših diamantov, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju jih lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete v naši lasti zagotovljeno varovanje 24 ur na dan.

Koliko lahko iztržim za svoj diamant ?

Za razliko od zlata, katerega vrednost je pri odprodaji lahko oceniti, vrednost diamanta določajo štiri glavne lastnosti poznane kot 4c:

Garantiran odkup diamantov vseh karatov, barv, čistosti in brusov

C – CARAT – Ali teža oziroma velikost Diamanta. Izražena je v karatih (Carat). Teža 1,0 Ct je enaka 0,2 grama.

COLOR – Barva označuje odtenke neobarvanih Diamantov z lestvico od D (brezbarvni) do Z (rumen). (Po I.G.I. lestvici.)

CLARITY – Čistost glede na prisotnost vrste in števila notranjih vključkov vidnih s prostim očesom pod povečevalno lupo pri desetkratni povečavi. Ocene po lestvici od IF – popolnoma brez vključkov do I3 – veliki vključki vidni s prostim očesom. (Po I.G.I. lestvici.)

CUT – Brus. Od dobrega brusa – proporcev in simetrije je odvisno kako se bo brušen kamen svetil (brilijanca). Čistejši kamen se bo pri slabšem brusu slabše svetil od dobro zbrušenega kamna slabše čistoče. Kvaliteto brusa označujemo od odličen, zelo dober, dober, zadovoljiv in slab. (Po I.G.I.)

V kolikor imate za vaš diamant tudi certifikat gemološkega laboratorija, le ta poveča njegovo vrednost tudi za 50%.

Najbolj znani gemološki laboratoriji s strani CIBJO (international confederation of jewellery trade organization – svetovno združenje zlatarske in draguljarske industrije), so akreditirani gemološki laboratoriji:

GIA (Gemological institute of America)
DCLA (Diamond Certification Laboratory of Australia)
AGS (American gemological Society)
HRD (Hoge Raad Voor Diamant)
EGL (European Gemological Institut)
IGI (International Gemological Institute)

Sama vrednost vašega diamanta je torej odvisna od več faktorjev, kateri nato določijo vrednost.

V kolikor torej želite odprodati vaš diamant, Vas vljudno vabimo v našo poslovalnico, kjer lahko Vaš diamant zamenjate za gotovino !

Pri odprodaji diamantov pa predvsem pozabite na sentimentalno vrednost , saj so diamanti samo materialne stvari, kot vse druge.

* Odprodaja vaših diamantov pa ni nujno vaše slovo od njih, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju jih lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bodo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Umetnine


GARANTIRAN odkup slik, kipov in ostalih umetnin. Izplačilo TAKOJ, v gotovini!

V kolikor želite prodati svojo umetnino, nam pišite, nas pokličite, ali pa nas kar obiščite. Naš cenilec bo ocenil vrednost vaše umetnine in vam pripravil brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.


Garantiran odkup slik, kipov in ostalih umetnin

Morda ste se naveličali določene umetnine v svojem domu in želite kupiti novo, ki bo bolje ustrezala vašemu stilu, morda hitro potrebujete priti do nekaj gotovine in želite umetnino sčasoma odkupiti nazaj, morda pa jo želite enostavno prodati in se hkrati ne ubadati s najrazličnejšimi kupci in prenizkimi ponudbami. V Zastavljalnica in odkupovalnici Ljubljana naredimo vse namesto vas, pri tem pa poskrbimo, da prejmete pošteno odkupno ceno za vaše umetnine.

Prvi korak v postopku je pogovor o vaših željah, pri katerem vam bomo podrobno razložili vse možnosti in se dogovorili za najboljšo možnost za vas. Naš cenilec bo nato ocenil vrednost vaše umetnine, starine ali drugih dragocenosti in vam brezplačno pripravil brezplačno neobvezujočo informativno pogodbo za odkup vaše umetnine, o čemer si lahko še vedno premislite in jo obdržite. Po predhodnem dogovoru lahko ogled umetnine in njen prevzem opravimo na vaši lokaciji in po potrebi tudi poskrbimo za prevoz ter vso potrebno dokumentacijo.

Odkup umetnin ni postopek, za katerega se odločite čez noč, česar se v Zastavljalnici Ljubljana popolnoma zavedamo, zato smo vam v pomoč na vsakem koraku odločitve. Pri odkupu prejmete gotovino takoj in postopek je zaključen, pri tem pa vam garantiramo pošteno odkupno ceno.

* Odprodaja vaše umetnine pa ni nujno vaše slovo od nje, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju jo lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Motorna vozila


GARANTIRAN odkup motornih vozil v 30 minutah, z izplačilom v gotovini.

V kolikor želite prodati svoje motorno vozilo, nam pišite, nas pokličite, ali pa nas kar obiščite. Naš cenilec bo ocenil vrednost vašega vozila in vam pripravil brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.


Garantiran odkup motornih vozil v 30 minutah, z izplačilom v gotovini.

Odkupujemo:

- Avtomobile
- Motorje
- Gospodarska vozila
- Gradbeno mehanizacijo
- Kmetijsko mehanizacijo

Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom motornih vozil, je naša prednost v tem, da vam za vaše vozilo lahko ponudimo pošteno odkupno ceno.

Ogled vozila in prevzem, lahko opravimo kjer koli po Sloveniji, po predhodnem dogovoru. Poskrbimo tudi za vso potrebno dokumentacijo.

Nudimo tudi poplačilo leasinga s kasnejšim odkupom.

Odkupujemo tudi službena vozila (pakete vozil) in starodobnike.

Jamčimo vam pošteno odkupno ceno !

* Odprodaja vašega vozila pa ni nujno vaše slovo od njega, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju ga lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Plovila


GARANTIRAN odkup vseh vrst plovil, z izplačilom v gotovini.

V kolikor želite prodati svoje plovilo, nam pišite, nas pokličite, ali pa nas kar obiščite. Naš cenilec bo ocenil vrednost vašega plovila in vam pripravil brezplačno in neobvezujočo informativno ponudbo.


Garantiran odkup vseh vrst plovil, z izplačilom v gotovini.

Odkupujemo tako manjša vodna plovila (vodni scooterji, gumenjaki, ipd.), kot večje barke, jadrnice in jahte do dolžine 24m.

Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom plovil, je naša prednost v tem, da vam za vaše plovilo lahko ponudimo pošteno odkupno ceno.

Ogled plovila in prevzem, lahko opravimo kjer koli po Evropi, po predhodnem dogovoru. Po potrebi poskrbimo tudi za prevoz, ter vso potrebno dokumentacijo.

Nudimo tudi poplačilo leasinga s kasnejšim odkupom.

Jamčimo vam pošteno odkupno ceno !

* Odprodaja vašega plovila pa ni nujno vaše slovo od njega, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju ga lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem.

Pametni telefoni in prenosni računalniki


GARANTIRAN odkup novejših pametnih telefonov in prenosnih računalnikov po poštenih odkupnih cenah. Izplačilo TAKOJ , v gotovini!

Garantiran odkup novejših pametnih telefonov in prenosnih računalnikov po poštenih odkupnih cenah

Postopek odprodaje pametnega telefona ali prenosnega računalnika je v Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana izjemno preprost. Za vsak odkup pametnega telefona ali prenosnega računalnika za vas pred samim odkupom pripravimo brezplačno neobvezujočo informativno ponudbo s strani našega cenilca, na podlagi katere se sami odločite o naslednjih korakih. Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom pametnih telefonov in prenosnih računalnikov s takojšnjim gotovinskim izplačilom, vam lahko za vaš telefon ponudimo pošteno odkupno ceno.

* Odprodaja vašega pametnega telefona ali prenosnega računalnika pa ni nujno vaše slovo od njega, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju ga lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Igralne konzole in televizije


GARANTIRAN odkup novejših igralnih konzol in televizij po poštenih odkupnih cenah. Izplačilo TAKOJ , v gotovini!

Garantiran odkup novejših igralnih konzol in televizij po poštenih odkupnih cenah

Postopek odprodaje igralne konzole ali televizije je v Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana izjemno preprost. Za vsak odkup igralne konzole ali televizije za vas pred samim odkupom pripravimo brezplačno neobvezujočo informativno ponudbo s strani našega cenilca, na podlagi katere se sami odločite o naslednjih korakih. Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom igralnih konzol in televizij s takojšnjim gotovinskim izplačilom, vam lahko za vaš telefon ponudimo pošteno odkupno ceno.

* Odprodaja vaše igralne konzole ali televizije pa ni nujno vaše slovo od nje, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju jo lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Ročna orodja


GARANTIRAN odkup ročnih orodji po poštenih odkupnih cenah. Izplačilo TAKOJ , v gotovini!

V Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana odkupujemo različne vrste orodja, kot so: vrtalniki, žage, motorne žage, brusilniki, udarna kladiva in podobno.


Garantiran odkup ročnih orodji po poštenih odkupnih cenah

Vse orodja, ki jih prejmemo v cenitev, skrbno pregledajo naši usposobljeni strokovnjaki in jih primerno ocenijo. Nato za vas pripravimo brezplačno neobvezujočo informativno ponudbo, na podlagi katere se sami odločite o naslednjih korakih.

Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom orodji s takojšnjim gotovinskim izplačilom, vam lahko za vaše orodje ponudimo pošteno odkupno ceno.

* Odprodaja vašega orodja pa ni nujno vaše slovo od njega, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju ga lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Glasbeni inštrumenti


GARANTIRAN odkup glasbil po poštenih odkupnih cenah. Izplačilo TAKOJ , v gotovini!

Garantiran odkup glasbil po poštenih odkupnih cenah

V Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana odkupujemo različne vrste glasbenih inštrumentov:

- Kitare (akustične, električne, bas, ostala brenkala: mandoline, banjo, ukulele)
- Elektronske klaviature (slovensko sintisajzer)
- Harmonike (klavirske, diatonične)
- Bobni in tolkala (električni, akustični, ostalo: činele, bobnarske palice, opne, stojala)
- Pihala / trobila (saksofoni, flavte, klarineti, trobente, rogovi, pozavne, basovska trobila)
- Godala (violine, violončela, kontrabasi, loki za godala)
- Mikrofoni (koncertni, studijski)
- Splošni glasbeni pribor (stojala, taktirke in ostalo)
- Studijska oprema (procesorji, snemalniki, studijski monitorji, slušalke, stojala in pribor za studio)
- DJ oprema (kontrolerji in mikserji)
- Ozvočenja (seti ozvočenja, posamezni zvočniki, mešalne mize, ojačevalci)

Postopek odprodaje glasbenih inštrumentov je v Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana izjemno preprost. Za vsak odkup glasbenega inštrumenta za vas pred samim odkupom pripravimo brezplačno neobvezujočo informativno ponudbo s strani našega cenilca, na podlagi katere se sami odločite o naslednjih korakih. Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom glasbenih inštrumentov s takojšnjim gotovinskim izplačilom, vam lahko za vaš glasbeni inštrument (ali več njih) ponudimo pošteno odkupno ceno.

* Odprodaja vašega glasbenega inštrumenta pa ni nujno vaše slovo od njega, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju ga lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Kolesa


GARANTIRAN odkup mestnih, cestnih, gorskih in električnih koles. Izplačilo TAKOJ, v gotovini.

Garantiran odkup mestnih, cestnih, gorskih in električnih koles

Morda potrebujete nekaj dodatnega denarja takoj ali se preprosto želite znebiti starega kolesa, ki ga več ne uporabljate. Morda pa prodajate svoje mestno kolo, ker se želite s kolesarstvom ukvarjati na višji stopnji in potrebujete novo, morda treking ali gorsko kolo. Morda pa vas je zamikalo novo udobno električno kolo, za lažje premagovanje vsakdanjega mestnega prometa. V vsakem primeru je Zastavljalnica Ljubljana za vas prava odločitev! Svoje kolo lahko pri nas prodate praktično TAKOJ, znesek pa vam izplačamo v gotovini.

Vse kolesa, skrbno pregledajo naši usposobljeni strokovnjaki in jih primerno ocenijo. Nato za vas pripravimo brezplačno neobvezujočo informativno ponudbo, na podlagi katere se sami odločite o naslednjih korakih.

Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom koles s takojšnjim gotovinskim izplačilom, vam lahko za vaše orodje ponudimo pošteno odkupno ceno.

* Odprodaja vašega kolesa pa ni nujno vaše slovo od njega, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju ga lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Ribiška oprema


GARANTIRAN odkup ribiške opreme po poštenih odkupnih cenah. Izplačilo TAKOJ, v gotovini!

Garantiran odkup ribiške opreme po poštenih odkupnih cenah

V Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana odkupujemo vse vrste ribiške opreme:

- Kraparski pripomočki
- Plovci in vaglerji
- Trnki
- Drobni pribor
- Signalizatorji in indikatorji
- Ribiške palice
- Harpune
- Potapljaška oprema
- in ostalo...

Postopek odprodaje ribiške opreme je v Zastavljalnici in odkupovalnici Ljubljana izjemno
preprost. Za vsak odkup ribiške opreme za vas pred samim odkupom pripravimo brezplačno
neobvezujočo informativno ponudbo s strani našega cenilca, na podlagi katere se sami
odločite o naslednjih korakih. Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom ribiške
opreme s takojšnjim gotovinskim izplačilom, vam lahko za vašo ribiško opremo ponudimo
pošteno odkupno ceno.

* Odprodaja vaše ribiške opreme pa ni nujno vaše slovo od nje, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju, jo lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Ostali zanimivi predmeti


Poleg že navedenih predmetov, ki so predmet odkupa, pa v odkup s takojšnim gotovinskim izplačilom sprejemamo tudi različne zanimive predmete.

Električni skiroji, supi, fitnes oprema, smučarska oprema, oprema za športe na vodi, otroški vozički

Kot so:

- Električni skiroji
- Supi
- Fitnes oprema
- Smučarska oprema
- Oprema za športe na vodi
- Otroški vozički
- in ostalo...

Kot vodilno podjetje v regiji, ki se ukvarja z odkupom predmetov s takojšnjim gotovinskim izplačilom, vam lahko za vaše predmete ponudimo pošteno odkupno ceno.

* Odprodaja vaših predmetov pa ni nujno vaše slovo od njih, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po dogovoru in vnaprej določenem časovnem obdobju jih lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bodo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete pri nas zagotovljeno 24 urno fizično in video varovanje.

Pogosta vprašanja?

Kako poteka odkup predmetov? vprašanja

Za prvi korak predlagamo, da nas pokličete na našo brezplačno telefonsko številko 080 48 44 in se z nami pogovorite o danih možnostih. Nato nas obiščite v naših prostorih na Miklošičeva cesta 30 v Ljubljani in s seboj prinesite predmet, ki ga želite odprodati. V kolikor gre za večja motorna vozila (gradbena in kmetijska mehanizacija), se lahko dogovorimo tudi za naš obisk na vašem naslovu, na vseh koncih Slovenije.

Zahvaljujemo se vam za odgovor! Smiley

Ali vam je bil ta odgovor v pomoč?

Ali znesek izplačate v gotovini? vprašanja

Tako je! Ko predmet od vas odkupimo, vam znesek TAKOJ izplačamo v gotovini!

Zahvaljujemo se vam za odgovor! Smiley

Ali vam je bil ta odgovor v pomoč?

Koliko časa traja postopek odkupa? vprašanja

Čas odkupa je odvisen od predmeta, ki ga želite prodati. Navadno pa postopek ne traja več kot 15 minut.

Zahvaljujemo se vam za odgovor! Smiley

Ali vam je bil ta odgovor v pomoč?

Splošno o ZOML vprašanja

V Zastavljalnici, odkupovalnici in menjalnici Ljubljana, že od leta 2013 skrbimo, da Vam zagotavljamo hitro, strokovno in diskretno storitev zastavitve in odkupa različnih premičnin.

Zahvaljujemo se vam za odgovor! Smiley

Ali vam je bil ta odgovor v pomoč?

Mogoče bi vas zanimalo še:

Odkup predmetov

Odkup predmetov

Preberi več Odkup predmetov
Bolha trgovina

Obiščite našo Rabljeno.net trgovino

Preberi več Preberi več

Brezplačna cenitev

Vse cenitve opravimo brezplačno.

Preberi več

Odkup

Izplačilo TAKOJ, v gotovini !

Preberi več

Prodaja

Preverite našo zalogo.

Preberi več

100% Anonimno

Rezerviraj termin le zase.

Preberi več

Imate vprašanje?

Pokličite našega svetovalca

Blaž Brumen
Blaž Brumen
080 48 44
info@zoml.si
Delovni čas:
Ponedeljek - Petek (09:00 - 17:00)
Sobote, Nedelje in praznike ZAPRTO!

Nimate časa za pogovor?

Pišite nam!