Odkup zlata

Razmišljate o tem, kam z nakitom, na katerem se nabira prah? Za odkup zlata po najvišjih dnevnih cenah se oglasite pri nas.

Zlato

Imate doma zlate lističe, zlatnike, poškodovano zlato in druge zlate proizvode?

Ne dovolite, da se vam drage kovine valjajo po predalih brez koristi – pretopite jih v čisti zaslužek in se odločite za odkup zlata!

Kaj hranite pri vas? Broško, ki si je ne bo nihče nikoli nadel?
Zobno zlato, ki vam je že na pogled neprijetno?
Zlate kovance, ki ste jih dobili ob življenjskih obeležjih?

Pri nas vam nudimo odkup zlata s takojšnjim izplačilom!

Ne glede na to, kakšno zlato imate doma, ga lahko izkoristite in zamenjate za evre. Tako boste kovino z vrednostjo, ki je sama po sebi povsem neuporabna, unovčili za njeno vrednost ter jo pametno izkoristili. Za kaj? Za kar koli želite oziroma potrebujete!

Razmislite: če bi imeli doma zavoj bankovcev, jih verjetno ne bi hranili in pustili, da se na njih nabira prah, temveč bi jih porabili za nekaj dobrega ali lepega. Zakaj bi bilo z zlatom drugače? Ne odlašajte torej. Privoščite si. Zaživite bolje. Pridite k nam in pretopite zlato v evre!

Cena zlata

 

Zadnjih 24 ur

30 dni 

Kaj odkupujemo?

Pravijo, da ni vse zlato, kar se sveti – a kar je, najde svoje mesto pri nas. Zlato lahko pretvorite v evre ne glede na stanje in karate.

Odkupujemo:

  • različne vrste nakita;
  • sponke in broške;
  • zobno zlato;
  • zlate ploščice;
  • zlate lističe;
  • zlate palice;
  • zlate kovance;
  • različno poškodovano zlato.

 

Odkup zlata je enostaven, zaslužek pa si lahko zagotovite z dejansko vsem, kar se kvalificira za zlato. Premislite o tem, katerih kosov svojega nakita ali drugih zlatih izdelkov ne potrebujete – ne dovolite, da se na njih nabira prah, temveč si raje z njihovo prodajo zagotovite lagodnejše življenje oziroma si privoščite nekaj, kar ste si vedno želeli.

Postopek odkupa zlata

 

Želite neuporabno zlato spremeniti v šuštenje v denarnici? Oglasite se pri nas!

Strokovno usposobljeni osebje bo poskrbelo, da se zlatim izdelkom določita čistina in masa, pri čemer se uporablja redno pregledane in potrjene tehtnice ter lidijski kamen in kisline za preverjanje čistosti zlata. Tudi v primeru, da na zlatu ni žiga, bomo s postopkom preverjanja natančno določili karate in vam tako ponudili pošteno ceno odkupa zlata.
Iztržite za svoje zlato kar največ! Izkoristite dnevno ceno, kadar vam ta najbolj ustreza, ter se od nas poslovite z gotovino – razen v primeru, da gre za večje količine, pri čemer je potrebno nakazilo na vaš račun.
Izpraznite svoje predale. Pobrskajte med nakitom, ki je že zdavnaj pozabljen. Oglasite se k nam in povedali vam bomo, kakšna je vrednost vašega zlata – gotovo vas bo zamikalo kovino zamenjati za evre. Te pa za kar koli vam srce poželi …

Izračunaj vrednost
svojega zlata!