Kako deluje

V Zastavljalnici Ljubljana se ukvarjamo z odkupom in prodajo raznoraznih tržno zanimivih predmetov.

Tako lahko pri nas odprodate, ali pa tudi kupite različne dragocenosti, kot so zlato, diamanti, ročne ure višjega cenovnega razreda (Rolex, Breitling, Omega, Cartier, ipd.), novejša tehnična oprema ( kot npr. pametni telefoni, tablice, prenosniki, ipd. ), vojaška odlikovanja, osebna in gospodarska vozila, motorji, plovila, električna orodja, kolesa, , ter ostalo.
Tako v odkup sprejemamo praktično vse tržno zanimive predmete!
Ob odločitvi o prodaji, pa Vam dogovorjeni znesek izplačamo TAKOJ, v gotovini! 🙂

Odkup z gotovinskim izplačilom vaše priljubljene umetnine, starine ali ostalih dragocenosti pa ni nujno vaše slovo od njih, v kolikor želite hitro priti do gotovine. Po vnaprej določenem časovnem obdobju jo lahko odkupite nazaj v svojo last, v tem času pa bo pri nas popolnoma na varnem, saj imamo za vse predmete v naši lasti zagotovljeno varovanje 24 ur na dan.
Naša poslovalnica se nahaja v Ljubljani, na Baragovi 7A (Autocommerce/Lj.Bežigrad). Odprto imamo vsak dan v tednu med 09.00 -17.30h, ter ob sobotah med 09.00 – 13.00h.
Za vse informacije smo vam na voljo na naši brezplačni telefonski številki: 080 48 44 , ter na E-mail naslovu: info@zastavljalnica-ljubljana.si

Veselimo se vašega obiska!

Izračunaj vrednost
svojega zlata!